medelålder ? dansa på borden ? gravitationskraft ??

jaha om 2 veckor fyller jag 35 !! har inte riktigt bestämt mig om detta skall erkännas eller om jag är 25 igen, har varit det ett par gånger men men , wtf my life my age , eller ??
är det detta som kallas medelåldern? är det nu man ska dra täcket över huvudet och ge upp?? ta med sig tårtan och smygäta på nätterna och hoppas att ingen märker dom xtra kilona man drar på sig när man är gammal ??!! inte för att skillnaden skulle vara jättestor ser ju för fasiken fortfarande gravid ut:) yes im sexy and i know it :) eller inte riktigt så man känner sig just nu kanske :) men men bara mer att tycka om, även om speglar är nått jag undviker som pesten , tror att jag undermedvetet inte köpt nån hallspegel till nya hemmet i ren protest mot mig själv, men det är tur att man är bra på att dölja med kläder:)
eller ska man dra på sig klackarna och dansa natten igenom ??
Frågan är om man skulle orka en partykväll nu när man är "gammal" , viljan finns men orken är ju uppenbarligen på pensionärsnivå, japp då skall middagen vara intagen kl 15.00 och lampan skall vara släckt 20.00 , är det vad man har att vänta??????
märks det att jag inte har kommit överens med det fakum att jag om 11 dagar kommer vara närmare 40 än 20!!!! ghaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jag tror inte att jag är helt ok med det !
ålder är bara en siffra säger dom, fu#%#%k you !!!!! tala om det för gravitationskraften den håller inte med, när jag var 20 satt allt på plats sen har det hänt nått, vad vill jag inte prata om det är för deprimerande, alla kvinnor vet vad jag pratar om även om inte alla erkänner att under allt det som ser bra ut så döljs det hemligheter i form att fusk av alla dess slag, ålder är inte "bara" en siffra när det kommer till kroppen och efter 2 barn så är det inte bara en siffra det är ett bevis på hur allt bara flyttar sig till fel plats!!!!!!!!
man skall tycka om sig själv som man är , bla bla bla bla säger jag till detta, visst fasiken tycker jag om mig själv men allvarligt i dom flesta fall så är det personer som ofta inte orkar eller bryr sig om att åtminstone försöka göra nått åt det som inte känns bra och så blir det en fasad som sätts upp, självklart finns det dom som är nöjda och trivs men jag kan bara tala för mig själv , jag är inte nöjd med allt, så e det bara , och nej det är inte självkänslan som det är fel på ,det finns alltid nån som skall använda sig av att det är såååå viktigt att trivas och vara nöjd med sig själv, japp det är det och jag är nöjd med mig själv men det betyder inte att jag accepterar alla ändringar som hänt, när jag försökt göra nått åt dom och jag inte kan göra mer då är jag nöjd men tänker göra ett försök att förbättra.
japp faktum kvarstår jag fyller 35 har 2 fantastiska barn som är mitt liv mitt allt en underbar människa att dela detta med en hårboll som tvingar mig att ta fram dammsugarn flera gånger om dan ett jobb jag älskar ett hem jag trivs i en familj jag älskar , jag har klarat mig igenom  det jobbigaste året jag behövt gå igenom jag har fantastiska människor i mitt liv så jag tänker fira att jag blir 35 and fabulous :)
men jag kommer hävda att jag är 25 och några månader detta året med :) och äta tårta på nätterna samtidigt som jag kommer dansa med fantastiska människor som får mig att skratta när allt kanske är jobbigt!
kort sagt 35 bring it on :)
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()