nu då ????

167 av 280 dagar 113 dagar kvar till bf , 113 dagar sedan den förbannade lungembolit slog ut mig fullständigt !!
av dessa 113 dagar har jag lyckats vara på mitt arbete 4 dagar sammanlagt det var vad kroppen tillät!!
Idag eller rättare sagt just nu är en sån stund då jag inte riktigt känner att jag orkar mer och det känns lite som att jag håller ett öga över axeln hela tiden och bara väntar på nästa jäkla sak!!
Snälla låt mig slippa mer skit nu!!!!! Har aldrig mått sämre i hela mitt liv än vad jag gjort detta året!
226 sprutor har jag tagit hitills och mer blodprover än vad jag har hållt koll på , ca 320 sprutor kvar innan jag förhoppningsvis får lov att ta tabletter istället !!!! håller tummarna !! 
det är själva fan rent ut sagt att man inte kan få slippa skiten !! ja jag vet att jag måste bla bla bla men ibland tar det fan stopp!
och jajamensan orkar ni inte läsa så gör inte det då :) jag är bara jäkligt bitter och ledsen över att jag inte bara kan få njuta av att vara gravid och vara förväntansfull över den lille skrutten som busar runt inom mig, istället ska man oroa sig över allt annat, och ja mamma jag vet att du läser detta , jag vet att jag måste släppa det och bara släppa oron, lättare sagt än gjort, det jag gör som jag blir tillsagd av mvc är att jag tar det lungnare, jag lyssnar på kroppen mer, 
men att inte kunna ta sig upp för trapporna knappt det är riktigt irreterande att hela tiden vara tvungen att stanna upp för att kunna andas ordentligt ,att känna att kroppen "sviker" en !! fy fan vad trött jag är på detta !! yapp jag är en riktig bitterf#"€#a!!!!! men det får jag vara nu, jag tillåter mig själv att vara det och för den mentala hälsans skull så är det nog bäst att få ur sig skiten och min ventilationskanal är här , alltid lättare att skriva än att säga, det är svårt att förklara när man själv knappt kan förklara hur jävligt man mår kroppsmässigt, det känns som min kropp gör allt för att motarbeta mig på alla plan just nu, det är en konstant kamp mellan mig och den lilla styrkan jag har kroppsmässigt just nu! 
Jag längtar tills vår lilla bebis kommit ut och jag kan börja resan tillbaka och bli mig själv igen förhoppningsvis en bättre version än innan !! och vi kan bara njuta av att vara familj igen ,jag min älskade sambo och våra barn  och hund♥
Ja jag har varit sjukskriven hela året men tro mig hade jag haft något att säga till om och fått bestämma hälsomässigt över mig själv så hade jag gärna varit på jobbet men kroppen säger NEJ!!! jag behöver semester när allt detta är "färdigt" !! 
Oj oj ja nu har ni som börjat läsa slutat för länge sen förmodligen men men så här är det just nu,
Men vem ska jag prata med om detta och vem ska jag beklaga mig för när det blir för mycket ?? en sak jag lärt mig, jag vet vilka mina vänner är , och  vilka som inte bryr sig, det är inte så svårt att sålla ut, när man behöver dom som mest borde dom finnas och gör dom inte det så vet man att det inte betyder något för dom! 
därav är detta min ventilationskanal !! 
to be continued ......... 
 
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback