det var då själva fan !!!! rent ut sagt !!


Hej mitt namn är Bitter :) och japp nu känner jag mig berättigad till att vara lite allmänt pissed off och att jag har rätt att faktiskt tycka lite synd om mig själv!!
Det är som jag säger till Mathias det är en jäkla tur att det är en stor belöning i slutet av detta när bebisen kommer annars så hade jag blivit riktigt sur om man skulle åka på allt i en samling som det känns som vi / jag gör just nu !!
Visst man skall inte ta ut nått i förskott men WTF !!!??? räcker det inte nu??
Fy jag kommer knappt ihåg när man skrev nått positivt här senast men i augusti ska det bli ändring på det :) 
Iallafall varför är jag så bitter ?? ja som sagt detta har ju fått funka som en ventilationskanal för mig och likaså nu , 
Nu ska vi se vad vi hunnit med hitills i åreller ja en del av det orkar jag skriva :) ,en smärre invasion av ovälkommna proppar i min vänstra lunga som resulterar i att min kropp är utslagen , ta lite sprutor , 2 om dan i ca ett år, tycker läkarn, tack säger jag och hoppas på ett förbaskat mirakel, sen tar vi lite andningsproblem på detta som orsakar totalt att jag inte orkar upp för trapporna, hallå 80 års åldern ett tag i förtid, flås flås låter det när man ska ta sig upp för trapporna och i allmänhet när jag går för fort för långt eller whatever !!  
hjärtklappning !! det är en trevlighet, eller ?? hjärtundersökningar,lite positivt iallafall, det ser bra ut men det jobbar för hårt ,du måste ta det lite lungnare, hallå jag har jobbat sammanlagt 4 dagar detta året , hur mycket lungnare ska jag ta det ?? men men vi kör på det, 
jag har tappat räkningen på antal sprutor läkarbesök och provtagningar jag gjort men det är jäkligt många iallafall , men tacksam för att dom håller koll det är jag minsann !! heja läkarna me love you long time !!
när vi tänker här hemma att nu får det väll ändå räcka eller ?? mer skit kan vi väll inte behöva ta ??
tji på oss, nu tar vi ut detta lite i förväg för vi väntar på provresultat på detta men bara själva oron i sig är just nu lite för mycket och JAG HAR INTE TID MED MER ORO, VILL HA LUGN OCH RO !!!!! bebis behöver en lugn mamma !!
får en konstig torrfläck på benet och tänker att det är väll bara ett torreksem , smörjer som en tok i ett par veckor men det hjälper inte utan skräpet växer och torkar ut som en vattenpöl i värmebölja !!?? får en tid hos läkarn och blir remitterad till hudläkarn , där dom beslutar att skicka iväg en utkarvad bit att mitt kött på biopsi ?! WTF ?? jaha så vi hör av oss när provresultaten kommer om ca 3-4 v får man höra, japp då kör vi på att försöka att inte tänka på det i 3-4 v , har ni provat? det gårt sådär !! men som sagt, vi väntar och håller tummarna på att det inte är nått nytt som ställer till det !!
lite yr och så kan man ju alltid vara eller ? tänker jag att detta är ju helt normalt,var på östra där jag går på specialtistmödravården, dom tar sina prover som vanligt och undrar kan du komma på fredag igen ? varför det undrar jag , ja vi måste faställa om du har Graviditetsdiabetes, ok , ursäkta mig sa jag men driver du med mig ?? 
det mäste ju vara ett skämt , ha ha jag kan inte få mer nu??!! 
jaha då tar vi tag i detta nu, jag är den levande nåldynan som skall stickas i varje dag, överallt !!
Har jag missat nått ? ska man inte sväva runt på små rosa fluffiga moln när man är gravid och bara sträla ?? 
det är ju det dom skriver ? jag missade det memot!!
men som sagt i augusti ska vi fira hela våran familj Zoey mathias jag och bebis och hund:) 
och det väntas en lååååång semester sen för det är vi värda tycker jag !!!!!!
så ja nu har jag fått ventilera mig, 
puss och kram från mig !! 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback